Translate

Om mig

Mitt foto
Gift med Ewa, pappa till Sofie och Åsa, kirurg på St Görans sjukhus i Stockholm

måndag, februari 27, 2012

Vem älskar en feminist ?



Radio är fantastiskt !
Det blev sopplunch tillsammans med P1 och Tendens. Mia Blomgren intervjuar (vanliga) män om deras förhållande till feminism, och kvinnor. Rakt, ärligt, äkta. Bra komplement till analyserna, statistiken och det professionella tyckandet.
I morgon tar hon sig an P-O Enqvist. Det blir säkert kloka ord … och mer förutsägbart.
Tendens
Gammelmedier står sig bra i konkurrensen. Ett intervjuprogram med Mia Blomgren slår ut 1000 bloggar ?

3 kommentarer:

Onkel Olof sa...

Fast radio är få förunnat att få tillgång till. Blogg är de tusen rösterna media där även det mindre bra och de dåliga får vara med. Kan det vara mer jämlikt?

ERIC SECHER sa...

Radio har väl många/de flesta tillgång till ? Alla har inte tillgång till datorer ..

Det är fantastiskt med alla röster som kan komma till tals, utan att be om lov. Ett radioprogram görs tvärtom av några få, för väldigt många. Det är viktigt att många kan komma till tals, men det känns också viktigt att vi åtminstone delvis delar intryck, har lyssnat på samma sak. Vi lägger ut våra tips och våra länkar (som få har tid att kolla), alla kommer till tals, men det blir inte så mycket samhörighet.
Vi/du brukar prata om hur lite man klarar sig på i fråga materiell standard. Jag undrar om inte detsamma åtminstone delvis gäller intrycken. För att spetsa till det lite; det viktiga är inte vad jag upplevt, utan jag delar upplevelsen med någon.

Onkel Olof sa...

Att dela en upplevelse kanske är en av de där riktigt få viktiga sakerna man inte kan vara utan. Många skulle nog kalla det får något annat, men livet är den största upplevelsen och den vill man dela med många...