Translate

Om mig

Mitt foto
Gift med Ewa, pappa till Sofie och Åsa, kirurg på Ersta sjukhus i Stockholm

fredag, juli 01, 2016

InstagramI Studio Ett pågick igår ett inslag om alternativmedicin och Vidarkliniken  när programledaren avbryter mitt i intervjun med en av de inbjudna experterna för att meddela att hon just får besked ( i sina lurar) att Zlatan börjar i Manchester United. (!)
Familjen hade efteråt lite delade meningar om var på Richterskalan den här nyheten skulle placeras.
Jag fick lära mig att Zlatan har 15 miljoner följare på Instagram. Vilket kanske är ett ganska bra mått på betydelse. Kan i alla fall inte komma på något bättre, utan att framstå som en överlägsen besserwisser (och gå i samma fälla som de som underkänner folkomröstnings-resultat).

Själv har jag sex följare (på bloggen), vilket till min stora lättnad betyder att varken Studio ett eller någon annan kommer att bryta sändningen för att rapportera om mina ängsliga byten av arbetsplats.
Surt sa räven ?


3 kommentarer:

Onkel Olof sa...

Jag har inte ens instagram :)

När det gäller Zlatan har jag lite svårt för den mannen efter senaste reklamen, men att kritisera Zlatan är som att säga att motion är skadligt för hälsan...

ERIC SECHER sa...


Inte jag heller, menade följare på bloggen :)

Vet inte riktigt vilken reklam du menar, men för mycket Zlatan är det, vilket säkert inte var så bra för landslaget i en lagsport heller (cf Island)

Men det där att kritisera en massa som följer en trend är (som sagt) känsligt. Kan tycka att om man gör det så ska det vara på saklig grund. De där svepande anklagelserna mot de som röstade för Brexit i England känns som en (som BS kallar det) von-oben-attityd.

Onkel Olof sa...

Kanske ska förtydliga:

I april spelade Zlatan in en reklamfilm för Volvo som handlar om att han lämnar fotbolls-EM efter det att Sverige åkt ut. Sedan åker han tillbaka till Rosengård.

Vad som stör mig med det är att han redan innan EM hade planerat hur han skulle sluta. Är man lite insatt i motivation och visualisering, blir man ganska arg. Han åkte inte dit för att vinna, och lägger man därtill att Erik Hamrén visste att han skulle sluta, är det inte så konstigt att Sverige verkade lite omotiverade och underpresterade. Båda kaptenerna var inställda på avslut. :(

Hade Zlatan tagit några guldbollar mindre hade nog fler känt som jag...